Skip to main content

Een geboorte is natuurlijk een bijzonder moment. Als kersverse ouders wil je vol op genieten van alle eerste bijzondere momenten met jullie kleine spruit. Het natuurlijk niet alleen maar een roze wolk, het is een vermoeiende tijd en alle belangstelling voor jullie kleine is erg bijzonder maar het kan ook vermoeiend zijn om wekenlang met viste te zitten.

Kraamfeest locatie nodig?

Ben je op zoek naar een ruime locatie waar al jullie familie en vrienden de kleine kunnen komen bewonderen?! Wij bieden jullie hieronder een aantal opties.

Alle versieringen kunt u zelf verzorgen of kunnen wij voor u doen. Er zijn meerdere combinaties mogelijk, kijkt u daarom ook bij de andere feesten en partijen. Heeft u liever wat luxere hapjes tijdens de babyborrel dat kan!

Alle opties zijn in principe naar voorbeelden van ons, alles kan worden aangepast aan uw wensen. Wij nodigen u daarom graag uit voor een informerend gesprek zodat wij uw wensen op een rijtje kunnen zetten en een passende offerte kunnen maken.

Vrijblijvend informeren? Bel: 015-3699239


Voor informatie over dineren / feesten en partijen kunt u bellen naar 015-3699239.

Openingstijden:
Woensdag gesloten
Overige dagen vanaf 16:00 uur geopend

Volg ons op Social Media:

Noordweg 19, 2641 AJ Pijnacker | T. 015-3699239 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.